Laadpaal + lantaarnpaal = Light & Charge

Laadpaal + lantaarnpaal = Light & Charge

Het zijn de grootste uitdagingen waar hedendaagse steden voor staan. Aanhakend op de roep om milieuvriendelijke oplossingen, ontwierp Heper onlangs samen met BMW een ledverlichte laadpaal; een uiterst zuinige combinatie van buitenverlichting en laden. De lantaarnpaal van de toekomst!?

Heper is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in decoratieve, technische en innovatieve buitenverlichting. BMW Group houdt zich bezig met diensten en producten die stedelijke mobiliteit zo efficiënt mogelijk maken. Eluminocity bundelde deze krachten en het resultaat mag er zijn. Zo kwam onlangs een nieuwe laadpaal op de markt. Die zorgt er niet alleen voor dat elektrische auto’s razendsnel worden opgeladen; dankzij ingebouwde ledverlichting dienen ze ook als buitengewoon milieubewuste buitenverlichting.

Nu verkrijgbaar via LICHTNL
De nieuwe laadpalen hebben nog veel meer voordelen. Zo zijn ze bruikbaar voor vrijwel alle typen auto’s en zorgt ingebouwde internettoegang ervoor dat het oplaadstation van een afstand kan worden bediend, uitgelezen of gereset bij een onverhoopte storing. Omdat de nieuwe laadpalen ook als buitenverlichting dienen, kunnen ze de bestaande lantaarnpalen vervangen. Zo nemen ze geen extra ruimte in beslag en integreren ze vlekkeloos in het straatbeeld.

Dankzij een samenwerking met Eluminocity, zijn de nieuwe Light & Charge laadpalen nu ook verkrijgbaar via LICHTNL. Wil je er meer over weten of heb je interesse? Neem contact op met Theo van der Velden: theo@licht.nl of mobiel: 06-13 14 88 89.