Askja verlichting: schoon, schoner, schoonst

Askja verlichting: schoon, schoner, schoonst

Nergens mag stof of vuil achterblijven. Om over bacteriën nog maar te zwijgen. Dan is het belangrijk dat de gehele ruimte eenvoudig te reinigen is. Dus ook de lampen. Pracht heeft daarvoor een nieuwe oplossing; Askja – lichtbakken speciaal voor hygiënegevoelige ruimtes.

Bij de schoonmaak van ruimtes zijn er altijd plekken die lastig te reinigen zijn. Hoekjes en kiertjes bijvoorbeeld. Achter meubels. Of het stof op de lamp. In huis werk je daar gewoon omheen als u wilt, maar in bepaalde ruimtes zoals ziekenhuizen of cleanrooms is het belangrijk dat iedere vierkante centimeter wordt schoongemaakt. In bepaalde gevallen zelfs van levensbelang.


Gladde oppervlaktes voor hygiënegevoelige ruimtes

Pracht, kwam recentelijk met verlichting die speciaal ontworpen is om eenvoudig en grondig te reinigen. De robuuste lichtbakken hebben gladde oppervlaktes en zijn verkrijgbaar in 65 Watt en 89 Watt. Ze geven een zee van licht en tegen een stootje kunnen ze ook. Zelfs bij temperaturen van plus of minus 40 graden Celsius laat Askja je nooit in het donker staan.

Ook verlichting nodig voor hygiënische of steriele ruimtes? Bijvoorbeeld ruimtes met een IFS-certificaat voor voedselveiligheid.? Dan zijn de Askja armatuur precies wat je zoekt. Bel of e-mail LICHTNL voor meer informatie: 085-489 12 80 of info@lichtnl.nl.