Een paal, twee keer laden

Een paal, twee keer laden

Vanaf maart 2017 brengt het Duitse Eluminocity dubbele AC-laders op de markt: snellaadpunten voor het opladen van twee elektrische voertuigen tegelijk. Een slimme technologie die openbaar opladen nog eenvoudiger maakt. Het product is in Nederland verkrijgbaar via LICHTNL.

Hoe kan openbaar opladen nog beter, sneller en voordeliger? Het zijn vragen die steeds weer worden gesteld bij het Duitse Eluminocity; specialist op het gebied van laadpunten voor elektrische voertuigen. De afgelopen tijd werd binnen het bedrijf hard gewerkt aan de uitbreiding van het productportfolio voor AC-laders. Dubbele laadpunten rolden uit de koker.

Samen zelfstandig laden

De gloednieuwe laadpunten hebben 2 mogelijkheden om te laden waardoor twee automobilisten tegelijk – maar wel zelfstandig – hun elektrische voertuig kunnen opladen. De duo-lader is bijzonder geschikt voor aangrenzende parkeerplaatsen in openbare en semi-openbare ruimtes. Met eenmalige kosten worden zo twee parkeerplaatsen voorzien van een professioneel laadstation. Ook op andere plaatsen, waar voldoende ruimte is voor meerdere auto’s, bieden dubbelladers uitkomst.

Kwaliteit met klasse

Het dubbele laadstation voldoet – uiteraard – aan de hoogste kwaliteitsnormen van dit moment. In combinatie met het unieke ontwerp en de kostenbesparende functie hebben we bij LICHTNL het product opgenomen in het assortiment. Daarmee zijn de enkele laders niet in een stoffig hoekje verdwenen. Allesbehalve. Bijvoorbeeld niet-aangrenzende parkeerplaatsen, lichtmasten op straat of muren van ondergrondse parkeergarages kunnen nog perfect worden uitgerust met Eluminocity enkelladers.

In maart op de markt

De dubbellader komt vanaf maart 2017 op de markt. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-13 14 88 89 of stuur een e-mail: info@lichtnl.nl. Vergeet niet te informeren naar de bonus voor vroege vogels als je voor eind februari bestelt.