Lichter sporten

Lichter sporten

Of slecht kunnen zien wat de instructeur doet tijdens jouw wekelijkse spinningles. Sporten is al zwaar genoeg. Zo dacht Nippon er ook over; een exclusieve healthclub in Schoonhoven met sportzalen, zonnestudio en sauna’s. En sinds kort ook exclusieve verlichting.

LICHTNL heeft bij healthclub Nippon twee nieuwe lichtsystemen laten installeren; een Pure 2 lichtsysteem van Planlicht in led. Dit is een combinatie van railspots en een profiellichtsysteem. Hiermee is het licht in iedere ruimte goed af te stellen op de sportles die wordt gegeven. Zo kunnen bezoekers en instructeurs zich vol overgave richten op hetgeen waarvoor ze komen: sporten.

Klanten van Nippon tasten nooit meer in het duister
Voor klanten die later op de avond sporten of op een donker tijdstip de zonnestudio of sauna bezoeken, is het prettig om ook bij de ingang van de sportschool goede verlichting te hebben. Bijvoorbeeld om autosleutels makkelijk te vinden. Of – de gezondere variant – om de fiets goed op slot te kunnen zetten. Ook daaraan is gedacht. Buiten, onder de overkapping van Nippon, zijn Hoffmeister complex downlights van LICHTNL aangebracht. Wel zo praktisch én veilig.

Met de twee nieuwe lichtsystemen ontbreekt het de klanten van Nippon voortaan aan niets. Ben je voor jouw onderneming ook op zoek naar verlichting op maat? LICHTNL heeft gegarandeerd de oplossing, wat je vraag ook is. Neem contact op: http://www.lichtnl.nl/contact/