PRACHT TUBIS XLS onderdeel van het inspiratiecentrum Technische Unie in Eindhoven

PRACHT TUBIS XLS onderdeel van het inspiratiecentrum Technische Unie in Eindhoven

Veel te zien én te beleven

Steeds meer industriële bedrijven maken de stap naar slimme technieken en slimme fabrieken. Wat daar allemaal bij komt kijken, laat Technische Unie zien in het nieuwe Inspiratiecentrum. Met de XLS- oplossingen van PRACHT laat LICHTNL zien wat de mogelijkheden zijn met Smart Industry en hoe dit in de praktijk toe te passen is. Beleven is dan ook een belangrijk onderdeel van het Inspiratiecentrum Smart Industry. Zo is ook te zien dat PRACHT TUBIS XLS toepasbaar is in de meest uiteenlopende omstandigheden in de Industrie, Logistiek, Voedingsindustrie, Agrarische sector, Sportfaciliteiten en Infra. In het inspiratiecentrum is een van extreme omstandigheden nagebouwd. De TUBIS XLS staat constant in contact met water(damp) en hoge luchtvochtigheid. Doordat het armatuur IP66/IP68/IP69k is deze onderdompel baar en onder hogedruk af te spuiten met reinigingsmiddelen. De TUBIS Pro is één van de typen armaturen uit de proline serie, welke vallen onder de Smart Solutions van PRACHT. Doordat sensoren ingebouwd kunnen worden optimaliseert dit allerlei bedrijfsprocessen.

Theorie en praktijk komen samen

Voor Smart Industry is het nieuwe inspiratiecentrum van de Technische Unie voortaan dé plek in Nederland om kennis en inspiratie op te doen. Met 15 andere leveranciers laten we oplossingen zien. In de toekomst worden ook trainingen vanuit opleidingscentrum TU Campus aangeboden op de nieuwe locatie. Zo komen theorie en praktijk bij elkaar op dit belangrijke onderwerp.

Smart Industry in al haar facetten

Het Inspiratiecentrumcentrum biedt een reis langs alle facetten van Smart Industry. Bezoekers worden bij binnenkomst direct al meegenomen langs de indrukwekkende geschiedenis van de industrie en de vier industriële revoluties met een 360 graden-projectie. Even verderop tonen de belangrijkste leveranciers van Smart Industry hun meest vooruitstrevende oplossingen.

De officiële opening is op 15 januari 2021 zal volledig digitaal verlopen.

Wil je na de officiële opening het Inspiratiecentrum Smart Industry bezoeken? Je bent van harte welkom in Eindhoven. Neem hierover contact op met Arnold van Houwelingen van LICHTNL.