Bekijk stedelijke oplossingen tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte 26 & 27 september

Bekijk stedelijke oplossingen tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte 26 & 27 september

Fietsen stallen, de straat verlichten en elektrische fietsen opladen in één. Benieuwd naar deze innovatieve verlichting? We tonen het met veel plezier op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 26 en 27 september. 

Een stad is een stad niet zonder fietsen. Ze staan overal. Tegen gevels, op de stoep en tegen bomen. Waar anders? Voor fietsenrekken is weinig plek. Zeker in overvolle steden. Het merk Heper kwam met een zeer innovatieve oplossing voor dit probleem: de Kuka-collectie fietsenrekken. Die zijn vormgegeven als straatmeubilair en regelen stallen, verlichten en opladen in tegelijk. Drie vliegen in één klap.

Fietsenrekken van de toekomst 

E-bikes zijn populair en de vraag naar openbare oplaadpunten neemt snel toe. Op zich goed, want elektrische fietsen zijn een stuk duurzamer en handzamer dan auto’s of andere voertuigen. Dankzij de innovaties van Heper bevorderen de fietsenrekken van de toekomst ook nog eens de veiligheid in de stad. Geen donkere hoekjes meer, maar verlichting en stalling op elke gewenste plek.

Meer innovatieve verlichting 

Natuurlijk kwam dit jaar niet alleen Heper met een innovatieve oplossing op het gebied van verlichting. Ook de merken ewo, Pracht en Platek hebben leuke dingen bedacht. We laten al deze stedelijke oplossingen natuurlijk graag zien op 26 & 27 september.  

Bezoek Licht NL tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte bij stand 4.56 in hal 3 van de Jaarbeurs Utrecht.

Gratis toegangskaarten

Op de beurs valt natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo zijn er interessante seminars. De beurs Openbare Ruimte geeft u de kans om informatie te verzamelen, gesprekken te voeren en nieuwe contacten te leggen.

Bemachtig hier gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Openbare Ruimte