De lichtmasten van Metalogalva: veel mogelijkheden en maatwerk inclusief NS4000 masten

De lichtmasten van Metalogalva: veel mogelijkheden en maatwerk inclusief NS4000 masten

Sinds enkele jaren zijn de gerenommeerde masten van Metalogalva exclusief in Nederland verkrijgbaar via LICHTNL. De functionele of decoratieve masten van hoge kwaliteit zijn breed inzetbaar in talloze projecten. Ook is maatwerk mogelijk, zonder impact op de levertijden. Al 86 jaar produceren ze hoogwaardige lichtmasten voor toonaangevende projecten wereldwijd. De masten zijn te zien op de LICHTNL-stand 3.4.07 tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 27 en 28 september, we verwelkomen je graag volgende week! Wil je alvast meer te weten komen, klink dan hier op de link.

Veelzijdig toepasbaar

Door een groot assortiment en maatwerk zijn er haast ontelbare mogelijkheden aanwezig voor de perfecte masten voor ieder project. Daarnaast zijn de ze ook beschikbaar als NS4000 uitvoering, waardoor ze geschikt zijn voor ieder infrastructuurproject. Bekijk hier het resultaat voor Station Driebergen-Zeist. De masten van Metalogalva zijn daarnaast perfect voor:

  • Openbare plekken zoals straten, parken en snelwegen
  • Havens
  • Bedrijventerreinen
  • Sportaccommodaties
  • Parkeerplaatsen

Hoogwaardig en duurzaam

De masten en coating zijn gemaakt van hoge, robuuste kwaliteit staal. Daarnaast wordt iedere lichtmast uitvoerig getest. Ook Metalogalva en LICHTNL zetten zich in voor duurzaamheid; met de modernste technologie├źn wordt ervoor gezorgd dat de masten lang meegaan met minimale impact op het milieu. Het feit dat alles binnen de Europese Unie wordt geproduceerd zorgt voor een korte distributieafstand en een beperking van de afstoot.

De masten zelf zien en ervaren

Op 27 en 28 september 2023 staat LICHTNL op de vakbeurs Openbare Ruimte op stand 3.4.07, waar ook de lichtmasten van Metalogalva aanwezig zullen zijn. Kom langs voor vragen, advies of verzoeken en we helpen je maar al te graag met het vinden van een oplossing. 

Je kunt ook gerust contact opnemen met ons via sales@lichtnl.nl of 085 489 12 80, of met onze adviseur infrastructuur & industrie, Ali Haider via ali@lichtnl.nl of 06 13 14 59 60.