De openbare ruimte als smart city met intelligente verlichting

De openbare ruimte als smart city met intelligente verlichting

De Clever Light van Leipziger Leuchten

In veel van de architectonische en moderne verlichting van Leipziger Leuchten zijn modules ingebouwd die slimme verlichtingsbeheer mogelijk maken. Met bewegingssensoren optimaliseert het draadloze lichtmanagementsysteem de output voor het tijdstip van de dag en drukte. Het systeem communiceert onmiddellijk fouten en storingen voor snelle reparaties.

Ewo Smart Lighting

Als een van de koplopers op het gebied van slimme verlichtingsoplossingen heeft ewo de Intelligence of Light volledig in hun bedrijfs-DNA opgenomen. Met het merk Connex bieden ze slim verlichtingsbeheer tot op het niveau van individueel variërende lichtverdelingen in één armatuur! Naast alle gebruikelijke slimme mogelijkheden zoals afstandsbediening, bewegingssensoren, groeperingen en rapporten, kunnen individuele LED-modules binnen één armatuur afzonderlijk worden aangestuurd. Voor optimale verlichting, waar en wanneer dan ook. Ze bevatten ook AI voor self learning machine intelligence en optimalisatie.

Fonroche Connect

Elke Fonroche Smartlight heeft Long Range Wireless mogelijkheden, wat betekent dat je elk detail kunt controleren. Plan wijzigingen, houd de energieproductie bij en detecteer storingen vanuit je luie stoel. Je kunt ook verlichtingsprofielen wijzigen, de CO2-compensatie van je zonneverlichting meten en de energieopslag op peil houden.

PRACHT smart solutions

Speciale kenmerken van de slimme verlichting van PRACHT zijn de mogelijkheid om de luchtkwaliteit, luchtdruk, vocht en gevaarlijke chemicaliën of materialen in de omgeving te meten. Bediening op afstand is mogelijk via Bluetooth vanaf je eigen telefoon.

Platek smart light management

Door de beroemde DALI-converters heeft zowat alle verlichting van Platek slimme mogelijkheden. Ze hebben een universeel systeem voor lichtregeling gecreëerd dat dimmen op verschillende niveaus en bediening op individueel en groepsniveau op afstand mogelijk maakt.