De Sécurlite Systeo serie- Vandaalbestendige verlichting met elegantie

De Sécurlite Systeo serie- Vandaalbestendige verlichting met elegantie

Waarom kiezen voor Sécurlite Systeo?

De innovatieve Systeo-serie is ideaal voor openbare ruimtes die gevoelig zijn voor vandalisme, zoals graffiti of fysieke schade. De Systeo armaturen hebben de hoogste classificatie voor slagvastheid in de industrie, IK10/IK11+, voor duurzaamheid op de lange termijn. Ze zijn ook waterdicht met een IP65-classificatie, met mogelijkheden voor extra UV-bestendige of anti-graffiticoating. Naast hun innovatieve ontwerp resulteert dit in een duurzaamheidsklasse van L80B10 met 5 jaar garantie. De armaturen kunnen worden gebruikt in veel openbare ruimtes, van tunnels of verlichte paden tot overdekte wandelpaden. 

Gezien het feit dat de armaturen ook volledig modulair en upgradable zijn, met elk afzonderlijk element eenvoudig te vervangen en te bevestigen, kan je er zeker van zijn dat openbare ruimtes continu verlicht en veiliger zullen zijn met de Systeo armaturen van Sécurlite. De armaturen zijn overigens ontworpen met milieuoverwegingen in het achterhoofd: de onderdelen zijn volledig recyclebaar en herstelbaar.

De Systeo armaturen zijn :

  • Geschikt voor veel openbare ruimtes zoals tunnels, verlichte paden en gedeeltelijk overdekte wandelpaden
  • Vandaalbestendig: Slagvastheid IK10-IK11+ en waterdichtheid IP65
  • Modulair en vervangbaar voor eenvoudige en snelle reparaties, met 5 jaar garantie
  • Intelligent met controle- en communicatiefunctionaliteit voor geoptimaliseerde aanpassingen op afstand
  • Beschikbaar met verschillende armatuurposities zoals hangend, wand & plafond gemonteerd, ingebouwd, schuin en doorlopend; de toepassingen zijn ongelooflijk breed

Daarnaast is de Sécurlite Systeo van Europese kwaliteit. Het hele assortiment is ontworpen en gebouwd in Frankrijk.

Als je vragen hebt of wilt bestellen, neem dan gerust contact met ons op via 085 489 12 80 of sales@lichtnl.nl. We verwelkomen je uiteraard ook graag bij de LICHTNL stand, nummer 3.4.07, op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurshal in Utrecht op 27 en 28 september 2023.