Fonroche verlichting op zonne-energie op laadpleinen

Fonroche verlichting op zonne-energie op laadpleinen

Fonroche Lighting, de wereldleider in straat- en terreinverlichting op zonne-energie, heeft ondertussen al 150,000 producten geleverd. Recent heeft LICHTNL samen met Kersten Techniek en Leap24 ook in Nederland de volgende stap gezet richting emissievrij opladen: in Nijverdal zijn laadvoorzieningen met verlichting op zonne-energie opgezet voor (bestel)auto’s en vrachtwagens. Leuk weetje: LICHTNL maakt ook gebruik van een elektrisch wagenpark op weg naar een duurzame toekomst.

De samenwerking tussen de partijen is een succes geworden door de gedeelde doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Na een mooie start zal het aantal laadpleinen met verlichting op zonne-energie de komende tijd worden uitgebreid.

Door het zelfstandige systeem waren er geen installatiewerkzaamheden of bekabeling nodig, wat zorgde voor minder werkzaamheden en een beperking van de nodige materialen. 

Toonaangevende projecten in landen zoals Nederland, Griekenland, de Verenigde Staten en Frankrijk laten zien dat het overal mogelijk is om op een kosteneffectieve manier duurzame stappen te zetten.

Enkele kenmerken van Fonroche Lighting en hun product:

  • Hoogwaardige zelfreinigende zonnepanelen met een hoog rendement
  • Intelligent Power 365-systeem met programmeerbare dimfuncties en anti-blackout zekerheid
  • Betrouwbare, efficiënte en explosieveilige Nickel batterij (NiMH)
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en met standaard 5 jaar garantie

Voor vragen of advies, kan je terecht bij onze Fonroche adviseur, Johan van der Werff: johan@lichtnl.nl.