Duurzamer kan niet: armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting bij LICHTNL

Duurzamer kan niet: armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting bij LICHTNL

Dacht je dat ledverlichting de duurzaamste optie is? Dan heb je vast nog niet gehoord van de buitenarmaturen van Fonroche Lighting. Die werken volledig op zonne-energie, 365 nachten per jaar. Dankzij de samenwerking met LICHTNL zijn ze vanaf nu ook te verkrijgen in Nederland. 

Alle voordelen op een rij

De armaturen van Fonroche Lighting zijn de enige die de volledige nacht op zonne-energie werken. Ze hebben het hele jaar door een hoge verlichtingssterkte, of de zon de dag ervoor nu wel of niet geschenen heeft. Dat komt door het intelligente energiemanagementsysteem dat energie opslaat. En zo zijn er nog veel meer voordelen:

100% zonne-energie. De armaturen werken echt alleen op de kracht van de zon, dus ze hebben geen netaansluiting.

Geen werkingskosten. Omdat ze niet aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, betaal je geen stroomkosten.

Geen onderhoud. Ze werken minimaal 10 jaar zonder onderhoud, dus je hoeft er eigenlijk nooit naar om te kijken.

Duurzaam. Ze verbruiken geen netstroom, waarmee deze lichtmasten de beste keuze voor het milieu zijn.

Van hoog tot laag en van park tot snelweg

De masten zijn verkrijgbaar in 4, 5, 6 en 8 meter hoogte en met een dubbele of enkele armatuur. Naast staal kun je ook kiezen voor houten masten. Ze zijn bestand tegen lage en hoge temperaturen, wat ze geschikt maakt voor alle soorten buitenruimtes. Denk bijvoorbeeld aan pleinen, snelwegen, parkeerterreinen en parken. Wil je meer weten of heb je interesse in de lichtmasten van Fonroche Lighting? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Fonroche Lighting