Lichtmasten op maat bij LICHTNL

Lichtmasten op maat bij LICHTNL

Lichtmasten op maat bij LICHTNL

Van parken tot snelwegen en van havens tot bedrijventerreinen: lichtmasten vind je overal. Elke plek vraagt om een eigen ontwerp en andere eigenschappen. Bij LICHTNL vind je lichtmasten in alle soorten en maten. Natuurlijk helpen we je met een passend ontwerp en advies, zodat je bedrijf straks volop in de schijnwerpers staat.

Van standaardoplossing tot totaalpakket

Om dat te bereiken, slaan we de handen ineen met het gerenommeerde Metalogalva. Zij zijn actief in maar liefst 86 landen en hebben flink wat lichtprojecten op hun naam staan. Via LICHTNL is hun grote assortiment lichtmasten vanaf nu exclusief in Nederland verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor de standaardoplossing of voor een compleet pakket inclusief armatuur en mast. Bontgekleurd of in klassiek grijs of zwart. Bij LICHTNL is geen aanvraag te gek en denken we graag met je mee voor het perfecte ontwerp.

Op vele plekken in te zetten

De lichtmasten zijn zowel functioneel als decoratief en daarom in ontelbare situaties te gebruiken. Voor elk project is wel een passende mast. Zo zijn ze onder andere perfect voor:

 • Openbare plekken, zoals:
  • Straten
  • Parken
  • Snelwegen
 • Havens
 • Bedrijventerreinen
 • Sportaccommodaties
 • Parkeerplaatsen

Zowel de basis als de coating zijn van hoge, robuuste kwaliteit staal. Dankzij de uitvoerige tests die elke lichtmast ondergaat, weet je zeker dat je een langdurige investering doet voor je bedrijf. De lichtmasten komen in talloze vormen en maten en kunnen we zelfs precies voor jouw onderneming of project ontwerpen. Een unieker visitekaartje vind je nergens anders.

Duurzaam product

Bij LICHTNL vinden we het belangrijk dat onze producten zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Voor de lichtmasten worden de modernste technologieën gebruikt om deze impact zo klein mogelijk te houden. Door de combinatie van hoogwaardig materiaal en distributie dichtbij huis, ben je de trotse eigenaar van een duurzaam product dat jarenlang meegaat en mooi blijft.

Door het te combineren met onze andere merken kan je in 1x een compleet pakket afnemen……

Dankzij onze exclusieve samenwerking en het directe contact met de producent kun jij in één keer een compleet pakket van masten en armaturen