Kom naar de Vakbeurs Openbare Ruimte en ontdek nieuwe LICHT(NL)-producten

Kom naar de Vakbeurs Openbare Ruimte en ontdek nieuwe LICHT(NL)-producten

Op 5 en 6 oktober 2022 vind je onze experts op de Vakbeurs Openbare Ruimte. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen open van 9:00 tot 17:00 uur. De entree én koffie, thee en fris zijn helemaal gratis. Bij de LICHTNL-stand profiteer je ook nog eens van een mooie aanbieding van Fonroche Lighting.

Veel merken, nieuwe artikelen en een mooie aanbieding

Van Platek tot Securlite en van Leipziger Leuchten tot Ewo: op de beurs zijn we aanwezig met al onze merken die toepasbaar zijn in de openbare ruimte. Laat je adviseren over innovatieve lichtoplossingen, stel al je vragen en ontdek onze nieuwste lichtproducten. Onze specialisten Ali Haider, Arthur Verhagen en Manuel Valdez helpen je graag!

Op de beurs krijg je bovendien een exclusieve aanbieding van Fonroche Lighting. Schaf je een of meerdere masten van dit duurzame merk aan? Dan krijg je een éénmalige fikse korting. Je maakt o.a. gebruik van deze deal door de QR-code op onze stand te scannen.

Interessante stands en lezingen

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte kom je alles te weten over de inrichting en het beheer van duurzame en circulaire openbare ruimte. Naast licht zijn er bijvoorbeeld ook stands over groen, straatmeubilair en landschapsarchitectuur. Omdat alles op één plek is verzameld, bespaart de beurs je een hoop zoekwerk en losse afspraken. Verder kan je aanschuiven bij interessante lezingen over de laatste trends en ontwikkelingen van openbare ruimte. Ook die zijn gratis.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte. Meteen je gratis kaart reserveren? Vul dan dit formulier in.