Lichtmasten van Metalogalva nu exclusief verkrijgbaar via LICHTNL

Lichtmasten van Metalogalva nu exclusief verkrijgbaar via LICHTNL

Het gerenommeerde merk Metalogalva en LICHTNL slaan de handen ineen. Vanaf nu zijn de lichtmasten van dit merk exclusief in Nederland verkrijgbaar via LICHTNL. Dankzij deze samenwerking bieden we complete pakketten aan van armaturen en masten. Dat kan zowel op maat als met standaardoplossingen.

De keuze voor Metalogalva als partner was een logische, want dit befaamde merk is al actief in maar liefst 86 landen en heeft heel wat grote projecten op zijn naam. De stalen lichtmasten zijn zowel functioneel als decoratief, waarmee ze de ideale combinatie vormen voor talloze plaatsen.

Van havens tot sportaccommodaties

Voor elke buitenruimte is wel een geschikte lichtmast te vinden. Zo zijn ze onder andere perfect voor openbare ruimtes (straten, parken, snelwegen, enzovoort), havens, bedrijventerreinen en sportaccommodaties. Voordat ze de fabriek uitrollen, ondergaan ze uitvoerige tests. Daardoor ben je verzekerd van hoge en robuuste kwaliteit. Bovendien gebruikt Metalogalva de modernste technologieën om de impact op het milieu te verkleinen.

Compleet pakket van masten en armaturen

Dankzij deze samenwerking kun je bij LICHTNL voortaan een compleet pakket van masten en armaturen bestellen. Natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw wensen. Er is van alles mogelijk: van een speciaal pakket op maat tot standaardoplossingen en van bontgekleurde masten tot grijs of zwart. Zo is alles in één keer goed geregeld.

Ben je geïnteresseerd in de masten van Metalogalva of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze accountmanager Ed Debipersad via 06 11 23 00 65 of ed@lichtnl.nl. 

Klik hier voor meer informatie