Rotterdamse vestiging LICHTNL

Rotterdamse vestiging LICHTNL

Als “Rotterdams” bedrijf is LICHTNL er trots op dat we nu ook een locatie hebben in Rotterdam. In het gebouw "De Herder" aan de St. Jobsweg, het voormalig pakhuis van de NV Blaauwhoedenveem-Vriesseveem, naar ontwerp van de architecten J.J. Kanters en Fr. Eriksson. In dit historische pand is met 5 andere partijen een interieur collectief opgezet. 

In Sint Job bundelen Lichtwerkt Nederland en LICHTNL hun krachten.De unieke samenwerking van deze twee gerenommeerde lichtpartners biedt opdrachtgevers een grote variatie in armaturen en lichtoplossingen

Het interieur collectief

Het JOB interieur collectief Rotterdam (ICR) is een verzamelplaats van bedrijven die in alle facetten van projectinrichting interieurdesign en uitvoering kunnen bedienen. alle interieurverwante diensten en producten gevormd in een collectief. Alle partijen werken onafhankelijk van elkaar maar in het collectief vindt interne kruisbestuiving op een natuurlijke wijze plaats.

Ontmoetingsplaats

JOB Interieur Collectief is een dynamische ontmoetingsplaats. De open inrichting en opzet van de werkruimte zorgt voor interactie tussen de aanwezige huurders, opdrachtgevers en interieurarchitecten. Vanuit de huurders worden met regelmaat workshops, lezingen en discussieavond georganiseerd. JOB ICR biedt architecten, ontwerpers en innovators een podium tot presentatie en discussie, daarnaast fungeert de open ruimte van JOB ICR ook als 'boilerroom', een ruimte voor korte brainstormsessies met één of meerdere aanwezige merken. 

Vanuit St Job houdt LICHTNL zich bezig met alles waar een ontwerpafdeling zich mee bezig moet houden. Denk aan het ontwerpen van het interieur en het opstellen van verlichtingsplannen. We merken dat er steeds meer vraag is naar een compleet pakket. Ook kunnen wij hier onze ontwerpen en plannen visueel maken, zodat het echt gaat “leven”.

Tessa Bot Licht ontwerper van LICHTNL zal daar 3 dagen in de week aanwezig zijn voor lichtadvies, lichtplannen en interieuradvies. Neemt contact op met Tessa Bot ☎06 13144999 of tessa@lichtnl.nl

JOB Interieurcollectief Rotterdam

St. Jobsweg 30-B 

3024 EJ Rotterdam


Website Job Rotterdam