Leipziger Leuchten en LICHTNL samen naar buiten

Leipziger Leuchten en LICHTNL samen naar buiten

Van plat tot rond. Van klassiek tot modern. Buitenverlichting is er in alle soorten en maten. En vanaf nu vind je een nog breder assortiment onder één dak. LICHTNL is namelijk een samenwerking aangegaan met Leipziger Leuchten: een Duitse expert op het gebied van decoratieve en industriële buitenarmaturen.

Met het assortiment van Leipziger Leuchten is vrijwel alles op het gebied van buitenverlichting mogelijk. Voor zowel stedelijke als plattelandsgebieden biedt het bedrijf geschikte verlichting. Om die reden weten veel architecten, ingenieurs en stedelijke ontwerpers het bedrijf te vinden. Voor Nederlandse verlichtingsexperts is dat voortaan een stuk makkelijker dankzij de samenwerking met LICHTNL. Van mast tot lantaarn De mooie buitenkant van de Leipziger verlichting is één ding, maar nog belangrijker is de binnenkant. Leipziger Leuchten werkt met verschillende ledtechnologieën en modules. Op die manier is er altijd een geschikte lichtsterkte en -kleur beschikbaar, of het nu gaat om een mast, lichtgevende bewegwijzering of straatverlichting.

Bijpassend straatmeubilair en energiezuilen

Maar de buitenruimte bestaat natuurlijk uit meer dan alleen verlichting. Daarom heeft Leipziger Leuchten ook bijpassend straatmeubilair. Denk bijvoorbeeld aan banken, prullenbakken en fietsenrekken. Daarnaast zijn er energiezuilen in verschillende stijlen, zoals oplaadplekken voor elektrische auto’s en e-bikes. Zo kun je je hele buitenruimte in dezelfde stijl inrichten.

Meer mogelijkheden, kortere levertijd

De samenwerking tussen Leipziger Leuchten en LICHTNL zorgt voor een breder pakket aan verlichtingsmogelijkheden en verkort de levertijden. Nog een voordeel: als een bepaald product niet voorhanden is, zijn de twee bedrijven samen in staat een ontwerp op maat te leveren. Dat hoeft niet altijd compleet nieuw te zijn. Zo is het ook mogelijk om bestaande producten of armaturen aan te passen. LICHTNL is het aanspreekpunt voor vragen, bestellingen en ontwerpvoorstellen.

 

website Leipziger Leuchten