Samen naar ARCHITECT@WORK op 12 en 13 september 2018

Samen naar ARCHITECT@WORK op 12 en 13 september 2018

De juiste verlichting maakt van een doodgewone achtertuin een droomtuin. En van een willekeurige ruimte de fijnste ruimte. Dat weet iedere architect. Daarom staat de ARCHITECT@WORK-beurs ook dit jaar weer in het teken van ‘Architectuur en Licht’. Uiteraard zijn wij deze dagen ook aanwezig. Op 12 & 13 september tonen we onze meest aansprekende merken op het gebied van binnen- en buitenverlichting. Komt u ook?

Platek: decoratieve buitenverlichting bij stand 154

Lichtbundels tegen de haag, sfeervolle verlichting in een binnentuin of prachtige gevelverlichting: Platek is van alle lichtmarkten thuis. Benieuwd naar de innovatieve producten? Bij stand 154 kunt u de producten SUN, BLEND en CHIODO bewonderen. Theo van der Velden of Colinda Keesmaat van Licht NL geven graag antwoord op al uw vragen.

Daisalux: design (nood-)verlichting bij stand 117 Wie heeft gezegd dat noodverlichting niet mooi mag zijn? Daisalux weet wel beter. Met hun producten streeft het bedrijf naar de perfecte mix tussen technologie, product, budget en milieu. Benieuwd naar innovatieve verlichting en armaturen van Daisalux? Bij stand 117 showen we graag de producten ZINER, Atria, Izar, Lens en Ikus en staan we klaar voor vragen en antwoorden.

Gratis toegangskaarten

Op de beurs valt natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo zijn er interessante seminars over – onder andere – ontwerpen met licht. Ook is er de materialententoonstelling ‘Lovely Light’. ARCHITECT@WORK geeft u de kans om informatie te verzamelen, gesprekken te voeren en nieuwe contacten te leggen.

Bemachtig hier gratis toegangskaarten voor ARCHITECT@WORK met code 80116.