Stallen, verlichten en opladen in een

Stallen, verlichten en opladen in een

Wat doe je als openbare ruimtes steeds voller worden? Als ze minder open worden door een overmaat aan mensen, spullen en voertuigen? Dan wordt het tijd om slim te combineren. Bijvoorbeeld met straatverlichting die ook fungeert als fietsenstalling. En elektrische fietsen nog oplaadt ook.LICHTNL toont deze innovatie met veel plezier op de Vakbeurs Openbare Ruimte.

Stedelijke oplossing Fietsen tegen bomen, fietsen tegen gevels en fietsen op de stoep… in de gemiddelde stad zigzag je vandaag de dag tussen de tweewielers door. Aan fietsenrekken is een gebrek. Logisch, want veel plek is er niet voor. Zeker niet in stedelijke gebieden. Gelukkig kwam Moonlight, onderdeel van de Turkse Heper Group, met een briljante oplossing. Als straatmeubilair vormgegeven fietsenrekken met een multifunctionele toepassing. Het fietsenrek uit de Kuka-collectie regelt stallen, verlichten en opladen in één.

Fietsenrekken van de toekomst E-bikes winnen snel aan populariteit en de vraag naar openbare oplaadpunten neemt toe. Voor gemeentes prettig, want elektrische fietsen zijn een stuk duurzamer en handzamer dan auto's of andere voertuigen. En er is nog een groot voordeel. Deze fietsenrekken van de toekomst bevorderen de veiligheid. Donkere hoekjes maken plaats voor verlichte fietsenstallingen – op elke gewenste plek.

Meer weten over deze innovatieve stedelijke oplossing? Bezoek LICHTNL dan zeker tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte bij stand 3.4.56.