Stratas en LICHTNL gaan samen voor beeldige museumverlichting

Stratas en LICHTNL gaan samen voor beeldige museumverlichting

Welk kunstwerk of object je als museum ook tentoonstelt: je wilt het op de beste en mooiste manier tot zijn recht laten komen. Dat vraagt om goede verlichting. Daarom wordt

LICHTNL exclusief importeur van de museumverlichting van Stratas: een expert op dit gebied.

Het middelpunt van de belangstelling

Vanuit hun fabriek in Berlijn produceert en test Stratas de speciale museum-armaturen. Helemaal met de hand. Zo is er veel aandacht voor details, waardoor je als klant verzekerd bent van de beste kwaliteit. De precisie van Stratas maakt hun armaturen geschikt voor ieder museum of galerie. Een aantal voorbeelden zijn trackspots om een specifieke sfeer te creëren. Of pendelspots om gedetailleerde accentverlichting aan te brengen. Alle armaturen zijn compact en onopvallend. Zo blijven kunstwerken en andere objecten altijd het middelpunt van de belangstelling.

Combinatie met Xicato LED-modules

Het belangrijkste in een museum zijn niet de armaturen zelf, maar de verlichting. De focus van Stratas is dan ook om armaturen en Xicato led-verlichting optimaal met elkaar te combineren. In tegenstelling tot andere technologieën is LED efficiënter en zorgt het voor betere lichtkwaliteit, zonder UV-productie. Zo beschadigen bijvoorbeeld schilderijen niet. Daarnaast zijn Stratas-armaturen volledig vrij van het vervuilende kwik. En ze gaan niet alleen langer mee, maar hebben ook na duizenden uren gebruik nog steeds dezelfde lichtkwaliteit, zonder vermindering van licht of kleurverschil. Stratas heeft een uitgebreide keuze in armaturen voor 48V en 230V systemen.

LICHTNL voortaan het aanspreekpunt

Een ander pluspunt van Stratas museumverlichting is de gebruiksvriendelijkheid. Veel van deze verlichting bedien je namelijk heel makkelijk via Bluetooth. Voldoen de bestaande ontwerpen niet aan jouw wensen? Dan maken Stratas en LICHTNL een ontwerp op maat. Zo past de verlichting altijd perfect bij jouw museum. Wil je meer weten, omdat je bijvoorbeeld vragen hebt of een ontwerpvoorstel wilt ontvangen? Neem dan contact met ons op.