Unieke armaturen van hout en natuurlijke producten exclusief via LICHTNL

Unieke armaturen van hout en natuurlijke producten exclusief via LICHTNL

Armaturen van hout en natuurlijke producten zijn nu exclusief verkrijgbaar via LICHTNL! De armaturen van Planlicht zijn uniek en nieuw op de markt. De armaturen zijn gemaakt van verschillende houtsoorten en gerecyclede natuurlijke producten zoals hooi en lavendel. De armaturen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, vormen en architectonisch design. De armaturen zijn daarnaast veelzijdig inzetbaar voor allerlei soorten projecten. 

Er zijn veel maatwerkmogelijkheden, met een snelle levertijd! De nieuwe armaturenreeks is ontworpen door designers en variëren van eenvoudige ontwerpen tot complexe, hoogwaardige afwerkingen. Daarnaast zijn bijzondere natuurlijke afwerkingen zoals mos ook mogelijk.

 

De armaturenreeks is:

  • Uniek: nergens anders is er zo’n selectie armaturen op basis van hout en natuurlijke stoffen beschikbaar
  • Een natuurlijk product met artistieke ontwerpen en zelfs natuurlijke geuren die tot 10 jaar elke ruimte verfrissen
  • Verkregen uit duurzame bronnen
  • Volledig aanpasbaar: eigen wensen wat betreft vorm en materialen zijn mogelijk
  • Snel geleverd door minimale productietijden, ook voor ontwerpen op maat


Recent is er een prachtig project gerealiseerd met de nieuwe houten armaturen: In Zwitserland is de Waldhaus kliniek voorzien van SOLID Wood armaturen. Het resultaat is verbluffend.

Om je op weg te helpen: hier kan je een volledige brochure vinden.

Als je meer wilt komen te weten over deze unieke, natuurlijke armaturen, neem dan contact op met  Ward Popp via Ward@lichtnl.nl of +31 (0)6 15 08 20 67.