Daisalux Hydra- noodverlichting voor elk toepassingsgebied

Daisalux Hydra- noodverlichting voor elk toepassingsgebied

De toonaangevende noodverlichting van Daisalux is zowel veelzijdig als breed inzetbaar. Voor iedere toepassing zijn oplossingen om te zorgen voor een veilige en goede werkplek. Daisalux is gespecialiseerd in zowel opvallende als onopvallende noodverlichting; het zou immers zonde zijn als mooie architectuur werd ontsierd door zichtbare noodverlichting als dit niet nodig is. Er zijn veel uitvoeringen waardoor het voor iedere ruimte en doeleind geschikt is.

Inbouw en semi-inbouw

Voor opvallende en onopvallende noodverlichting. Ook zijn toevoegingen zoals signalisatie door middel van pictogrammen mogelijk.

Waterdicht KES en KPI

De waterdichte Hydra’s hebben een IP-waarde van 66 en zijn IK10 slagvast. Daarnaast heeft de KPI-uitvoering een afdak om het volledig all-weather te maken.

AEX

De Hydra AEX kan temperaturen aan van -20° tot +50° waardoor het geschikt is voor werkruimtes die mogelijk worden blootgesteld aan hoge of lage temperaturen.

DALI en TEV

De DALI module maakt het mogelijk de Hydra aan te sluiten op een DALI centrale, wat het mogelijk maakt om verschillende verlichting met elkaar te laten communiceren.

Het armatuur kan ook worden aangesloten op een TEV centrale.

Hydra met signalisatie

Het armatuur is modulair: er kunnen verschillende pictogrammen voor noodsignalisatie op of aan worden bevestigd.

Daarnaast is het armatuur energiezuinig en biedt het ook de mogelijkheid voor periodieke automatische en handmatige testen. De Daisalux Hydra is een van de beste, meest onopvallende en compacte noodverlichting op de markt.

Voor vragen kan je terecht bij de LICHTNL Daisalux adviseur Ward Popp: ward@lichtnl.nl