De Chameleon serie van ewo: veelzijdig en eenvoudig

De Chameleon serie van ewo: veelzijdig en eenvoudig

De naam zegt het eigenlijk al: de Chameleon serie van ewo is zeer veelzijdig. Het zijn onopvallende maar doeltreffende armaturen met aanpassend uiterlijk naar de omgeving toe. Het modulaire ontwerp is toepasbaar als projector, als paaltop armatuur of als wand armatuur. Ook is het intelligent stuurbaar. De elegante Chameleon serie is daarnaast net zo eenvoudig als veelzijdig. Kom langs de LICHTNL stand 3.4.07 op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 27 en 28 september om zelf de voordelen van de Chameleon te ervaren. Ontdek hier precies waarom de Chameleon zo gewild is!


Strak modern elegant design

Strakke lijnen, verstopte schroeven en een onopvallend bevestigingssysteem zorgen voor een elegante toepassing van verlichting in welke buitenomgeving dan ook. Het design heeft ook niet voor niks in 2023 de Red Dot Award voor Product Design gewonnen.

 

Volledig modulair

De basis van de Chameleon is een uniek armatuur in 4 verschillende formaten die op zeer verschillende wijzen kan worden aangepast. Bijvoorbeeld door verschillende shields om het licht te sturen en om lichtvervuiling te verminderen. Ook architecturale accessoires en zelfs design accessoires voor het creëren van schaduw zijn specifiek ontworpen voor de Chameleon, wat zorgt voor een zo breed mogelijke toepassing.

 

Veelzijdige verlichting

De keuze uit 15 optische verdelingen, waaronder een nieuwe extra smalle 4º bundel, wallwash  en asymmetrische wegverlichtingsoptiek, zorgt voor het juiste licht voor de juiste toepassing. Ook is er voor de Chameleon een nieuwe lens ontwikkeld voor het dynamisch wit en RGBW aanbod van Chameleon. Deze licht geleidende lens met twee niveaus zorgt voor een perfecte kleurmenging binnen de lens.

 

Wil je meer te weten komen over de Chameleon serie van ewo? Neem dan contact op met de ewo expert van LICHTNL, Ali Haider. Ali@lichtnl.nl