Securlite en LICHTNL slaan handen ineen voor vandaalbestendige verlichting

Securlite en LICHTNL slaan handen ineen voor vandaalbestendige verlichting

Het bedrijf slaat namelijk de handen ineen met LICHTNL. Ideaal voor bijvoorbeeld gevangenissen, tunnels, wooncomplexen of op stations: plekken waar veel vandalisme voorkomt.

Vandalen hebben het vaak gemunt op verlichting in openbare plekken. Maar ook in wooncomplexen of gevangenissen is vandalisme een probleem. Een dure grap om steeds armaturen te vervangen. De extra stevige constructies van Securlite bieden op deze plekken uitkomst. Doordat ze robuust en stootbestendig zijn, zijn de onderhoudskosten vele malen lager. En dankzij de nieuwe samenwerking met LICHTNL zijn ze voortaan een stuk makkelijker verkrijgbaar in Nederland.

Controle over het licht en energiebesparing

Niet alleen de stevigheid van de armaturen, ook de verlichting zelf is belangrijk. Met de mogelijkheden van Securlite kun je alle kanten op. Zo heb je de keuze uit vele diffusers en fronten. Daarmee bepaal je zelf hoe je het licht stuurt. Zo voorkom je verblinding, maar bijvoorbeeld ook donkere hoeken op perrons of in tunneltjes. De moderne ledtechnologie├źn en lichtmanagement voorkomen een onnodig hoge energierekening.

Fraaier en veiliger

Het assortiment van Securlite gaat verder dan standaardproducten. Bij specifieke wensen leveren LICHTNL en Securlite een ontwerp op maat. In de productieomgeving van wel 4000 vierkante meter in Frankrijk kan Securlite vrijwel alles produceren. Zo krijgen bedrijven, architecten of lichtexperts precies wat ze zoeken om ruimtes fraaier en veiliger te maken. LICHTNL is het aanspreekpunt voor vragen, bestellingen en ontwerpvoorstellen.

Webiste sercurlite