Light & Building 2020

Light & Building 2020

Light & Building is de beurs waar je moet zijn voor alles op het gebied van verlichting. Van  8 tot 13 maart 2020 presenteren meer dan 2.600 exposanten hun innovatieve producten voor verlichting en elektrotechniek. De digitale toekomst in een mooi design. De Light & Building beurs in Frankfurt gaat in op de thema’s van morgen. Wat wil je nog meer?

De Licht & Building beurs staat in het teken van verbinden, veiligheid en gemak. Tijdens de beurs worden er innovatieve oplossingen, toekomstgerichte technologieën en actuele designtrends gepresenteerd. Deze verhogen niet alleen de economische efficiëntie van gebouwen, maar ook het comfort en de veiligheid van de gebruikers.

Licht NL is erbij

Light & Building onderscheidt zich door een uitgebreid evenementenprogramma. Deskundige lezingen met praktijkgerichte voorbeelden, speciale tentoonstellingen, paneldiscussies, wedstrijden en rondleidingen geven de kans om informatie te verzamelen, gesprekken te voeren en nieuwe contacten te leggen. Licht NL is met al haar merken vertegenwoordigd op deze beurs. Waar wacht je nog op? 

Ontmoet Licht NL

Afspraken maken op de beurs? Hier zijn wij te vinden:

Planlicht

Hal 1.2

G01

Leipziger Leuchten

Hal 3.0

E31

Pracht

Hal 3.1

C61

Daisalux

Hal 3.0

E91

Platek

Hal 4.1

G70

Ewo

Hal 4.0

B11

Securlite

Hal 4.2

G24

Meer informatie