Vanaf nu ook aluminium masten van Technilum bij LICHTNL

Vanaf nu ook aluminium masten van Technilum bij LICHTNL

LICHTNL gaat samenwerken met de Franse verlichtingsexpert Technilum. De duurzame aluminium lichtmasten zijn ideaal voor alle soorten verlichtingsprojecten in de Openbare Ruimte met een decoratieve touch. Daarnaast maken de slimme diensten openbare ruimtes een stuk gebruiksvriendelijker.

Dankzij de samenwerking met Technilum levert LICHTNL nu zowel lichtmasten als bollards en muurbevestigingen van aluminium. Wat dit materiaal zo duurzaam maakt? Het is recyclebaar, heeft weinig onderhoud nodig en gaat heel lang mee. Daarnaast hebben de meeste aluminium masten ledverlichting. Led heeft niet alleen een lange levensduur, maar ook een laag energieverbruik. Met die combinatie maak je dus echt een verschil voor het milieu.

Smart-In-Site: slimme verlichting voor slimme steden

Een ander groot voordeel van de Technilum-verlichting is dat je allerlei slimme diensten kunt integreren: Smart-In-Site. Denk bijvoorbeeld aan wifi, dimbare verlichting, luidsprekers of een omroepsysteem. Die laat je inbouwen in de aluminium masten, zodat openbare ruimtes gebruiksvriendelijker en interactiever worden. Ideaal voor slimme steden.

Duurzaam van ontwerp tot levering

Technilum is al 50 jaar expert in stedelijk verlichtingsmeubilair en heeft er een sport van gemaakt om zo duurzaam mogelijk te zijn in de hele bedrijfsstrategie. Dat begint bij het ontwerp, vertaalt zich door in de productie en zie je vervolgens terug bij de levering. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos: van een standaardmast tot een slimme, op maat gemaakte verlichtingsoplossing. LICHTNL is vanaf nu het aanspreekpunt voor vragen en ontwerpvoorstellen van Technilum lichtmasten.

Bekijk hier de video